Normal_edu

Onlangs maakte premier Rutte bekend dat de introductiedagen dit jaar anders georganiseerd moeten worden. Om onze studenten toch een warm EuroCollege welkom te kunnen bieden hebben wij besloten om onze welbekende introductiedagen voor 2020 in een nieuw jasje te steken.

Door Edu van de Walle

Introductiedagen maar dan anders

Om de studenten toch een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden, uiteraard geheel corona proof, organiseren wij dit jaar de ‘Boost Your Mindset Week’. In de week van 31 augustus zullen de aankomende studenten kennis maken met elkaar en met de unieke EuroCollege-formule. De studenten worden per vestiging in kleinere groepen opgedeeld om aan alle voorwaarden te voldoen.

De sleutel tot succes

Het programma van de ‘Boost Your Mindset Week’ bestaat naast stevige fysieke onderdelen ook uit uiteenlopende workshops waarin de studenten gestimuleerd worden hun ambities op papier te zetten. Zo worden zij zich bewust van de stappen die ze tijdens hun studie moeten zetten om hun doelen te kunnen behalen.

De workshops zullen worden gegeven door tweedejaars EuroCollege studenten. Zij kennen ten slotte de school het beste en weten wat je als aankomende student kan doen om je goed op het nieuwe schooljaar voor te bereiden.

Wij wensen de nieuwe studenten van het EuroCollege een gezellige maar vooral leerzame ‘Boost Your Mindset Week’ toe. Wij hopen jullie vol energie en motivatie in september op school te mogen verwelkomen!