NOG Marjolein van Oenen

Normal_profiel_foto_marjolein_in_kpc_styling
Marjolein van Oenen

Biografie

"Beter (taal- en lees)onderwijs voor de leerlingen. Dat is een thema waar ik me sterk op richt. Of het nu gaat om ontwikkeling van visie en beleid of professionalisering van leerkrachten; op velerlei manieren sta ik scholen en teams ter zijde. Als adviseur, als trainer of als sparringpartner. Verbeteren van taalonderwijs is geen abc-tje. Het daagt me uit de complexiteit van vragen af te pellen en structuur en overzicht aan te brengen."

"Vanuit mijn eigen ervaring als leerkracht en taalcoördinator, ken ik het klappen van de zweep. Hierdoor kan ik snel en effectief aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de schoolteams, oplossingen ontwikkelen en bijdragen aan de professionele ontwikkeling van leerkrachten."

"De scholen waarmee ik samenwerk noemen mijn werkwijze doelgericht en gestructureerd. Bij elke opdracht opnieuw merk ik hoe belangrijk inlevingsvermogen is. Echt luisteren naar de behoeften en wensen van de school. Mijn ervaring is dat dit de basis legt voor waardevolle samenwerkingsrelaties met leerkrachten en teams."

Passies

Onderwijs

Schrijft over

taal- en leesonderwijs
leiderschap
bewegend leren

Meer info? Check de Website