Nationale Onderwijsgids Almere

NOG Dyonne Depondt

Normal_dyonne_depondt
Dyonne Depondt

Biografie

Dyonne Depondt heeft 22 jaar in het onderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider, als directeur, als trainer en als coach. Sinds januari 2018 is ze eigenaar van D-DEP Training & Coaching in Doorn. Ze heeft haar hart gevolgd en is gaan werken als soft-skill trainer en inspirator in het onderwijs.

Veel leerkrachten, ook starters, gaan gebukt onder werkdruk en dat is Dyonne een doorn in het oog. Het is haar missie om leerkrachten en directeuren verder te helpen om sterke en gelukkige scholen te bouwen​.

Dyonne geeft vaak trainingen aan starters in opdracht van de Algemene Onderwijsbond (de AOb) en werkt samen met Schoolery.

Passies

Is vaak te vinden achter de piano, geniet van het luisteren naar muziek, wandelt geregeld in het bos met een ondeugende teckel, heeft een Bourgondisch gen, kookt graag voor familie en vrienden en geniet van de (verre) reizen met haar vrouw.

Schrijft over

Eigen ervaringen in het onderwijs, eigenaarschap in het onderwijs, startende leerkrachten, stresspreventie en over alles wat met persoonlijke ontwikkeling en geluk te maken heeft.

Meer info? Check de Website