Logo_almere_lok_go__kinderopvang-rgb-e1427282609790

Vanaf 1 januari 2016 gaan de vestigingen Picasso, het Penseel en Spetters van Kids First Kinderopvang in Almere Stad verder onder GO! Kinderopvang. 

Net als bij Kids First Kinderopvang staan het kind en de kwaliteit van de opvang centraal bij GO! Kinderopvang. Kids First Kinderopvang is ervan overtuigd dat GO! Kinderopvang een organisatie is die dit voort kan zetten en verder vorm kan geven. In principe zijn er minimale veranderingen voor kinderen, ouders en medewerkers. De geboden opvang zetten zij onverminderd voort, zoals ouders nu gewend zijn. Alle 20 medewerkers kunnen aan de slag bij GO! Kinderopvang.

GO! Kinderopvang
GO! Kinderopvang is onderdeel van SKL Kinderopvang, dat al bijna 45 jaar professionele opvang biedt in Lelystad bij vele vestigingen  kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang. In Almere Poort zijn zij vorig jaar gestart met het ontwikkelen van een Integraal Kindcentrum bij basisschool De Droomspiegel en vanaf mei 2015 uitbreiding van opvang bij het Vlaggenschip. Om de positie van GO! Kinderopvang in Almere  te vergroten en versterken hebben zij ambitie om op meerdere locaties professionele opvang onder de naam GO! Kinderopvang aan te bieden om zich ook in Almere als een serieuze samenwerkingspartner te profileren.