Normal_hulk_05

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Zoekt u nog een leuk uitje voor het hele gezin? De Nationale Onderwijsgids mag 4 kaarten weggeven voor Madame Tussauds en 4 kaarten voor The Amsterdam Dungeon! 

In Madame Tussauds Amsterdam komt u oog in oog te staan met de grootste kunstenaars, legendes en sterren die ooit hebben geleefd. Er is nu ook een nieuwe DJ ruimte waar u kennismaakt met wereldberoemde DJ's en voelt hoe het is om naast hen op het podium te staan voor een uitzinnig publiek. Ook de grootste superhelden van Marvel Avengers zijn te bezoeken. De 3D-ervaring is spannend voor alle leeftijden.

Bij The Amsterdam Dungeon staat alles deze maand in het teken van: Home of Halloween. In deze attractie gaat u terug naar die 'slechte oude tijd' van Amsterdam. Pest, brand, moord en verraad spannen samen om aan de slag te gaan binnen deze donkere muren. Dit jaar is de grootste en gedurfde Halloween allertijden, vol met scary fun, legendes, 'tricks and treats', grijpende verhalen en natuurlijk pompoenen. Op 29 oktober is er zelfs een speciale Halloween Night waarbij de attractie geopend is tot 03:00 uur.

Winnen
Wilt u kans maken op de 4 kaarten voor Madame Tussauds of de 4 kaarten voor The Amsterdam Dungeon? Doe dan mee aan onze actie! Like onze Facebookpagina, deel ons bericht over de actie en laat in een reactie onder het Facebookbericht weten op welke kaartjes u kans wilt maken en waarom. De twee winnaars maken wij woensdag 19 oktober bekend door middel van loting.

Madame Tussauds is te vinden op Dam 20 in Amsterdam en The Amsterdam Dungeon op Rokin 78 in Amsterdam. Wilt u zeker zijn van kaarten voor de attracties? Boek dan hier kaarten voor Madame Tussauds en hier voor The Amsterdam Dungeon. Bij beide attracties zijn ook schoolreisjes te boeken.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids